Takläggare Avesta

RING OSS - 020-11 03 83

Takläggning

Takmaterial

Vår byggfirma i Avesta erbjuder professionell takläggning till dig som är privatperson, eller som har ett byggföretag. Vi är alla professionella plåtarbetare och har certifikat för heta arbeten och kan även arbeta med betong. Därför kan vi erbjuda takläggning och takbyte av hög kvalitet. I Avesta kan vi som är utbildade och erfarna hantverkare erbjuda oss att lägga tak så att du ska vara trygg med de tak som vi bygger. När vi lägger tak, arbetar vi noggrant med takläkt, tätskikt och isolering av taket. När det är lagt, lägger vi sedan yttertaket.

Vilket yttertak önskar du dig?

Här finns många olika yttertak att välja mellan:

  • Tegeltak. Att lägga tak med tegelpannor ger ett mycket vackert tak och är det material som de flesta önskar sig. Det blir ett mycket hållbart tak, då tegel kan hålla i 50-60 år innan det behöver bytas ut. Skulle någon tegelpanna skadas går det alldeles utmärkt att bara byta ut den skadade tegelpannan mot en ny. Det enda som krävs är att tvätta taket regelbundet.
  • Betongtak. Att lägga tak med betongpannor är ganska nytt och de betongpannor som finns på marknaden är relativt lätta och bildar ett mycket fint tak då betongpannorna ser ut som tegeltak. Betong håller också i många, många år och du får ett både hållbart och snyggt tak.
  • Plåttak. Plåttak är ett mycket hållbart tak, nästan lika hållbart som tegeltak och betongtak. Det är också väldigt lätt att renovera och måla om för en längre hållbarhet. Vi är plåtslagare och kan verkligen rekommendera att lägga sitt tak med plåt.
  • Papptak. Papptak är populära tak och vi lägger många papptak i Avesta. Det är ett kostnadseffektivt tak som behöver bytas ut med cirka 20 års mellanrum.
  • Shingeltak. Att lägga ett shingeltak är populärt då det följer med en bra prislapp. Även detta tak kan behöva bytas ut efter 15-20 år och det kan vara bra att kontrollera taket med jämna mellanrum, så att det fortsätter att vara ett säkert och tätt tak.

Vi tar alltid säkerhet på stort allvar, vilket gäller framför allt dig som är kund men det gäller också våra takläggare som arbetar på höga höjder. Därför har vi både skylift och säkra byggställningar så att vi effektivt kan frakta byggmaterial och redskap, vilket vi behöver när vi lägger tak.

Ta kontakt för så att du kan ställa alla frågor till oss som din takläggare i Avesta!

Farmartjänst Avesta


Bollsjö 21
775 95 FOLKÄRNA

020-11 03 83

[javascript protected email address]

716456-8490


Takläggning

Takbyte

Fasadrenovering


logo-image

Om Oss

Takläggning och takbyte av proffs med lång erfarenhet och hög kompetens

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Farmartjänst Avesta

Org nr: 716456-8490
Bollsjö 21
775 95 FOLKÄRNA
Tel: 020-11 03 83

Hitta hit